De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Op al deze activiteiten en voor elk bezoek aan De Alpacaboerderij gelden onze Algemene Voorwaarden, welke je onder het tabje 'Voorwaarden' hier links kan raadplegen. Indien je vooraf dient te betalen voor een activiteit, is het raadzaam om de betalings,- en annuleringsvoorwaarden door te nemen, welke te vinden zijn in de Algemene Voorwaarden.

Halloween arrangement (volzet) 31-10-2019 - 31-10-2019
18:30 - 20:30

Lekker griezelen tussen de alpacas

Inschrijven niet (meer) mogelijk
Hou jij wel eens van lekker griezelen met je vrienden? Schrijf je dan in voor ons Halloween arrangement! Bij ontvangst kan je genieten van een lekker warme koffie/thee of chocomelk. We zullen starten met een Korte Rondleiding door onze - geheel in thema versierde - stal, waarna je samen met een alpaca ons griezelparcours (Alpacagility, een behendigheid parcours) mag uitproberen. Dit arrangement duurt ruim 2 uur, en de Alpacantina en ons winkeltje zullen een half uur voor aanvang open zijn. Kosten bedragen 15 euro per persoon. Inschrijven is wel verplicht. Je krijgt daarna van ons bericht of er nog plaats is voor jouw gezelschap. Voel je vrij om je leukste Halloweenkostuum aan te doen!

Terug