De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Wollig Hobbydagje en Kerstshoppen! 22-12-2019 - 22-12-2019
13:00 - 17:00

Breien, haken, vilten, spinnen... iedereen met een wollige hobby is welkom bij dit hobbydagje. Je kan ook komen Kerstshoppen in de shop!


Gezellig met gelijkgestemde een beetje creatief bezig zijn, dat is toch heerlijk! Breng je hobbyspulletjes mee en goede zin en de namiddag kan niet meer stuk. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze namiddag. Je betaalt alleen de reguliere inkom voor de boerderij (3 euro per persoon). Last minute kerstcadeautjes shoppen kan je deze dag ook komen doen in de shop. Je hoeft daarvoor geen wollige hobby te hebben! De stal en de bar in de Alpacantina zullen ook open zijn deze middag!

Terug