De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Op al deze activiteiten en voor elk bezoek aan De Alpacaboerderij gelden onze Algemene Voorwaarden, welke je onder het tabje 'Voorwaarden' hier links kan raadplegen. Indien je vooraf dient te betalen voor een activiteit, is het raadzaam om de betalings,- en annuleringsvoorwaarden door te nemen, welke te vinden zijn in de Algemene Voorwaarden.

Volg gratis een Korte Rondleiding! 18-01-2020 - 18-01-2020
13:00 - 17:00

Wil je meer te weten komen over alpacas? Dit is je kans!


Ook deze zaterdag zijn wij zoals gewoonlijk geopend voor individuele bezoekers tussen 13:00 en 17:00 uur. Je betaalt zoals gewoonlijk 3 euro inkom per volwassene en 2 euro per kind. Maar ben je er om 13:30 of om 15:00 uur? Dan kun je zonder extra kosten aansluiten bij een korte rondleiding. Gedurende ruim een half uur zal een van onze alpaca-experts jullie allerlei leuke weetjes vertellen over onze schattige dieren.

Terug