De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Op al deze activiteiten en voor elk bezoek aan De Alpacaboerderij gelden onze Algemene Voorwaarden, welke je onder het tabje 'Voorwaarden' hier links kan raadplegen. Indien je vooraf dient te betalen voor een activiteit, is het raadzaam om de betalings,- en annuleringsvoorwaarden door te nemen, welke te vinden zijn in de Algemene Voorwaarden.

Valentijnsarrangement (volzet) 15-02-2020 - 15-02-2020
13:30 - 15:30

Ideaal om je geliefde te verrassen met een uniek cadeau

Inschrijven niet (meer) mogelijk
Wil jij jouw valentijn een uniek cadeau geven dit jaar? Is hij of zij een groot alpacafan of dierenvriend? Dan is het arrangement Verwen de Alpacafan ideaal! Voor dit Valentijn-arrangement ontvangen we maximaal 10 koppels tegelijk met een lekker glaasje cava waarna we een korte rondleiding over de boerderij verzorgen. Na een korte pauze gaan we verder met de Alpacagility, ons alpaca-behendigheidsparcours. Als afsluiting ontvangt jouw partner een mooi presentje uit onze winkel. De prijs per koppel bedraagt 49 euro, inclusief een glaasje cava en een presentje. Inschrijven is verplicht!

Terug