De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Op al deze activiteiten en voor elk bezoek aan De Alpacaboerderij gelden onze Algemene Voorwaarden, welke je onder het tabje 'Voorwaarden' hier links kan raadplegen. Indien je vooraf dient te betalen voor een activiteit, is het raadzaam om de betalings,- en annuleringsvoorwaarden door te nemen, welke te vinden zijn in de Algemene Voorwaarden.

Start weideseizoen - geannuleerd 28-03-2020 - 28-03-2020
13:00 - 17:00

De alpacas gaan wel naar buiten op deze dag! Volg de livestream op Facebook.


Op zaterdag 28 maart zouden wij onze weides weer openen voor de bezoekers! Helaas gooit het nieuwe coronavirus daarbij roet in het eten. Onze alpacas staan in de winter op stal en gaan deze dag om 13.30 uur voor het eerst naar buiten! Dit levert vaak grappige taferelen op. Helaas dus wel zonder bezoekers dit jaar, maar we zullen dit moment live streamen via Facebook! Zodra de overheid het ons weer toestaat, zullen de alpacaweides en het Alpacafe weer geopend zijn en kun je de boerderij weer elk weekend en op woensdagnamiddag zonder afspraak komen bezoeken.

Terug