De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Op al deze activiteiten en voor elk bezoek aan De Alpacaboerderij gelden onze Algemene Voorwaarden, welke je onder het tabje 'Voorwaarden' hier links kan raadplegen. Indien je vooraf dient te betalen voor een activiteit, is het raadzaam om de betalings,- en annuleringsvoorwaarden door te nemen, welke te vinden zijn in de Algemene Voorwaarden.

Opening zomerseizoen 28-03-2020 - 28-03-2020
13:00 - 17:00

De eerste openingsdag van zomerseizoen 2020!


Op zaterdag 28 maart openen wij onze weides weer voor de bezoekers! Onze dieren staan in de winter op stal en gaan deze dag om 13.30 uur voor het eerst naar buiten! Dit levert vaak grappige taferelen op. Ons vernieuwde terras en ons Alpacafé is vanaf dit weekend weer geopend en je kunt de boerderij weer elk weekend en op woensdagnamiddag zonder afspraak komen bezoeken. De inkom is 3 euro per volwassene en 2 euro per kind (t/m 13 jaar). Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. Reserveren is niet nodig. Tot dan!

Terug