De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Op al deze activiteiten en voor elk bezoek aan De Alpacaboerderij gelden onze Algemene Voorwaarden, welke je onder het tabje 'Voorwaarden' hier links kan raadplegen. Indien je vooraf dient te betalen voor een activiteit, is het raadzaam om de betalings,- en annuleringsvoorwaarden door te nemen, welke te vinden zijn in de Algemene Voorwaarden.

Alpacawandeling - geannuleerd 15-03-2020 - 15-03-2020
10:30 - 12:30

Heerlijke voorjaarswandeling met alpacas door de bossen van Kaulille

Inschrijven niet (meer) mogelijk
Aan deze Alpacawandeling kunnen maximaal 16 personen deelnemen. Er gaan 3 of 4 alpacas mee, afhankelijk van de groepsgrootte. De wandeling is minder geschikt voor kinderen ivm de veiligheid, dus elk kind moet begeleid zijn door minimaal 1 volwassene. De wandelroute is niet toegankelijk voor kinderwagens. Je wordt vanaf 10:00 uur op de boerderij ontvangen. Om 10:30 starten we met een uitleg en oefenen we op de boerderij. Daarna vertrekken we voor een wandeling van ongeveer 1:15 uur. Bij terugkomst op de boerderij kan je een lekkere koffie, thee, of iets fris kopen aan de bar. Ook ons winkeltje zal geopend zijn. De prijs voor de wandeling is 16 euro per persoon. Je moet je hiervoor wel inschrijven via de link bij dit kalender-item. Je krijgt van ons een bevestiging of er nog plaats is voor jouw gezelschap. Bij zeer slecht weer blijven we binnen in de stal en wandelen we daar met onze alpacas en zullen we als alternatieve activiteit de Alpacagility doen. Ben je zelf al met een groep, dan kan je natuurlijk ook een prive wandeling reserveren. Alle info daarover vind je bij het tabje Activiteiten hiernaast.

Terug