De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Kalender

Hieronder vind je alle toffe activiteiten en thema-dagen welke er op De Alpacaboerderij georganiseerd worden. Als op de titel van het evenement klikt, kun je de uitgebreide omschrijving, eventuele kosten en alle bijbehorende voorwaarden lezen. Voor sommige activiteiten moet je vooraf inschrijven. In dat geval staat er een inschrijflink bij. Houd er rekening mee dat je via de link een aanvraag doet, welke wij nog moeten goedkeuren maar ook nog kunnen afkeuren. Je ontvangt na inschrijving van ons binnen enkele dagen een e-mail of je aanvraag is goedgekeurd.

Op al deze activiteiten en voor elk bezoek aan De Alpacaboerderij gelden onze Algemene Voorwaarden, welke je onder het tabje 'Voorwaarden' hier links kan raadplegen. Indien je vooraf dient te betalen voor een activiteit, is het raadzaam om de betalings,- en annuleringsvoorwaarden door te nemen, welke te vinden zijn in de Algemene Voorwaarden.

Vier Pasen bij de alpacas! - geannuleerd 13-04-2020 - 13-04-2020
13:00 - 17:00

Een eierzoektocht en Alpacagility voor de individuele bezoeker


Wil je ook eens Alpacagility (hindernissen parcours met een alpaca) doen, maar ben je niet met een groep? Dan is vandaag je kans! Om 13:30 uur en 15:30 uur kun je voor slechts 5 euro een super lieve alpaca over de hindernissen begeleiden. Verder kunnen kinderen deze dag een eierzoektocht doen. De zoektocht brengt je op alle leuke plekjes op onze alpacaboerderij. Los de rebus op, beantwoord een vraag en wie weet win jij wel een super tof Alpacafeestje! Alle kinderen die alle eieren gevonden hebben krijgen een presentje! Iedereen betaalt deze dag gewoon de inkom (3 euro voor volwassenen, 2 euro voor kids t/m 13 jaar). Je bent welkom tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Inschrijven is niet nodig.

Terug