De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopWinnaars PaasspeurtochtKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Rondleidingen

Bij de bouw van onze alpaca-stal, hebben wij direct rekening gehouden met het ontvangen van groepen. Er is een mooie ruime excursiezaal voorzien, de Alpacantina, waar we groepen tot zo'n 80 personen kunnen ontvangen voor een uitgebreide rondleiding. Maar ook kleinere groepjes zijn bij ons van harte welkom. Hieronder staan de mogelijkheden voor een rondleiding toegelicht. Een rondleiding valt ook prima te combineren met een van de vele activiteiten welke op ons domein gedaan kunnen worden. Deze mogelijkheden vind je in het menu onder het kopje 'Activiteiten'.

Een en ander is natuurlijk te combineren met een lekkere broodmaaltijd, picknick of barbecue. Van april tot en met oktober staan ook het weideterras en het stalterras klaar om kleinere groepjes te ontvangen voor een heerlijk drankje.

Rondleiding: Je wordt ontvangen met koffie of thee in de Alpacantina. Dit kan eventueel uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lekker stukje appeltaart. Na de koffie gaan we naar een film kijken over de boerderij en de dieren. De gids weet alles te vertellen over de alpaca's en het ontstaan van de boerderij. In de stal en weide gaan we de dieren bekijken en we sluiten af in onze boerderijwinkel.
Duur activiteit: ca. 2 uur
Prijs: € 7,50 per persoon (groepsminimum: € 150,-)
Mogelijke uitbreidingen: - Appeltaart bij ontvangst (€ 2,80 per persoon)
                                - Extra koffie bijschenken (€ 1,20 per persoon)

Groepsgrootte: tot 80 personen

Korte rondleiding: we ontvangen jullie in de Alpacaweide waar we direct starten met de rondleiding. De gids vertelt veel leuke wetenswaardigheden over alpaca’s en over onze boerderij. We gaan lekker tussen de dieren in de weides, waar we misschien zelfs een alpaca kunnen aaien. Uiteraard nemen we ook een kijkje in de alpaca-stal, waar we eventueel nog dieper in gaan op het fokken met alpaca’s en waar de wol gevoeld kan worden. Ook deze rondleiding wordt afgesloten met een bezoek aan ons winkeltje.
Duur activiteit: 45 minuten
Prijs: € 40,- voor de gids + € 2,00 per kind en € 3,00 per volwassene
Groepsgrootte: tot 20 personen