De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WegwerkzaamhedenActiesKalenderNieuwsbriefOpeningsurenContactVoorwaarden
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Groepsbezoeken

  Rondleiding
  Korte Rondleiding
  Cursus alpacaboer
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Webshop
 In de winter
 In de buurt
 Vragen?

Groepsbezoeken

Bij de bouw van onze alpaca-stal, hebben wij direct rekening gehouden met het ontvangen van groepen. Er is een mooie ruime excursiezaal voorzien waar we groepen tot zo'n 75 personen kunnen ontvangen voor een uitgebreide rondleiding. Maar ook kleinere groepjes zijn bij ons van harte welkom.

U kunt De Alpacaboerderij bezoeken en op eigen houtje verkennen. Er zijn in de weides en in de stal vele informatiebordjes waardoor u van alles leert over onze dieren en onze boerderij. Voor groepjes tot 20 personen is het ook mogelijk om een gids te huren. Liever meer interactie? Dan is onze ludieke Cursus Alpacaboer wellicht een geschikter programma voor u!

Klik links in het menu op de mogelijkheden om te ontdekken wat het beste bij uw groep past.

Een en ander is natuurlijk te combineren met een lekkere broodmaaltijd, picknick of barbecue. Van april tot en met oktober staan ook het weideterras en het stalterras klaar om kleinere groepjes te ontvangen voor een heerlijk drankje.