De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopWinnaars PaasspeurtochtKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Vakantiewoningen

Check hier direct de beschikbaarheid! Of lees verder voor meer informatie.                 

Wilt u een verblijf met aankomst binnen een week boeken? Er zal in het online systeem geen beschikbaarheid weergegeven worden, maar neemt u zeker even telefonisch contact met ons op!

 

Sinds medio 2006 is het ook mogelijk om op De Alpacaboerderij te overnachten! Wij bieden vakantiegangers de keuze uit een tweetal luxe 4-persoons appartementen welke bestaan uit twee slaapkamers, een badkamer en een luxe keuken/leefruimte. De keukens zijn van alle luxe voorzien met gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetter, waterkoker en zelfs magnetron (enkel appartement Perú).


In de keuken/leefruimte is een grote eettafel en comfortabele zithoek aanwezig met salontafel, luxe zetels en TV met kabelaansluiting.

Bij Chile bevindt de badkamer zich buiten het appartement, maar deze is wel afsluitbaar en voor privé gebruik. Deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Maar Perú is voorzien van een luxe badkamer met ligbad en mogelijkheid tot douchen, wastafel en toilet ín het appartement.


De Alpacaboerderij is gelegen in een mooie bosrijke omgeving en is daarmee ideaal voor fietsers en wandelaars. In de nabije omgeving zijn veel fiets- en wandelroutes, waarvan de kaarten ook op de boerderij verkocht worden. Voor meer informatie over alle bezienswaardigheden en fiets- en wandelroutes zie de website van de gemeente Bocholt.

Voor beide appartementen geldt dat huisdieren niet toegelaten zijn. Doordat de appartementen zich op de bovenverdieping van de stal bevinden zijn ze helaas ook niet toegankelijk voor minder validen.

Het grondoppervlak van de appartementen (excl. de badkamers) zijn voor Chile 42 m2 en voor Perú 55 m2.


Betalingen / annuleringen
De volledige huursom dient betaald te worden bij boeking. U ontvangt hiervoor na reservatie een factuur. Mocht u alsnog genoodzaakt zijn te annuleren, kan dat tot 14 dagen voor aankomst kostenloos. Bij annulering binnen deze periode tot een dag vóór aankomst, bent u 50% van de huursom verschuldigd. Bij annulering op de dag van aankomst, heeft u geen recht meer op restitutie.

 

Reserveren
Reserveren kan telefonisch of per e-mail. Reserveert u liever online? Klik dan op de knop hier onder: