De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WegwerkzaamhedenActiesKalenderNieuwsbriefOpeningsurenContactVoorwaarden
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Groepsbezoeken
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Webshop
 In de winter
 In de buurt
 Vragen?

Wegwerkzaamheden

Vanaf 28 augustus zal er gewerkt worden aan de Lillerbaan. We krijgen een mooi nieuw fietspad en dan zal ook ons weggetje wat meer gaan opvallen. Dit houdt helaas wel in dat de gehele Lillerbaan voor zo'n 2 maanden afgesloten zal zijn. Onze bezoekers kunnen op de Lillerbaan geraken via de Marsestraat (kun je ook ingeven als tussenstop in je navigatiesysteem). Vanuit Neerpelt moet je eerst omrijden via de Peerderbaan-Torenstraat-Zavelstraat.