De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopWinnaars PaasspeurtochtKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Welkom op De Alpacaboerderij!

 

Alpaca's zijn onze passie en we delen deze passie graag met u! Wilt u meer leren over dit kleine neefje van de lama? Of bent u op zoek naar een gezellige en actieve uitstap? Dan bent u bij De Alpacaboerderij aan het juiste adres. Of het nu gaat om een rondleiding voor een grote groep, een leuke speurtocht met het gezin of een toffe activiteit voor een verenigingsuitje, er is vanalles mogelijk.

 

 

Bezoek ons ook op Facebook en like onze pagina! Hier vindt u ook steeds speciale aanbiedingen en wedstrijden!

 

 

De eerstvolgende activiteit

20 jaar AlpacAvontuur! 25-08-2019 - 25-08-2019
10:00 - 20:00

20 jaar geleden is ons AlpacAvontuur gestart. Dat willen wij graag vieren met jou!

Zo een 20 jaar geleden is ons AlpacAvontuur begonnen, en dat willen wij graag samen met jullie vieren! Jullie zijn allemaal uitgenodigd op een groot feest op De Alpacaboerderij. Op 25 augustus zijn jullie welkom op De Alpacaboerderij vanaf 10:00 uur. Om 12:00 uur start de receptie (ENKEL voor genodigden) en vanaf 14:00 uur kan je genieten van een lekker drankje op het Alpacafé (met uitzicht op de alpacaweides), waar daarnaast ook gezorgd wordt voor gezellige live muziek (door Paper Planes Liveband en Andrew Reynolds). We zorgen ook dat er een hapje gegeten kan worden. De inkom is zoals gewoonlijk op dagen dat wij geopend zijn: 3 euro per persoon en 2 euro voor kids tot en met 13 jaar. Verder zullen er de hele dag door allerlei gratis activiteiten georganiseerd worden, zodat je eens kan proeven van onze Alpacagility, een Korte Rondleiding, een Alpacawandeling,... Ook kunnen kinderen de boer meehelpen met de verzorging van de dieren. De gehele dag staan onze Boerenspellen geopend, kan je gratis Boerengolfen tussen de alpacas en er zal ook een springkasteel aanwezig zijn. Het tijdschema vind je op het Facebook evenement genaamd 20 jaar AlpacAvontuur bij de alpacas. Deze dag zal de boerderij uitzonderlijk tot 20:00 uur (!) in de avond geopend zijn, zodat jullie tijdens het avondzonnetje ook nog van de alpacas kunnen genieten. Wij hopen dat we jullie allemaal mogen verwelkomen om deze dag samen met ons onvergetelijk te maken!