De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

KalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 In de winter
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Webshop
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Welkom op De Alpacaboerderij!


Alpaca's zijn onze passie en we delen deze passie graag met u! Wilt u meer leren over dit kleine neefje van de lama? Of bent u op zoek naar een gezellige en actieve uitstap? Dan bent u bij De Alpacaboerderij aan het juiste adres. Of het nu gaat om een rondleiding voor een grote groep, een leuke speurtocht met het gezin of een toffe activiteit voor een verenigingsuitje, er is vanalles mogelijk.

 

 

Bezoek ons ook op Facebook en like onze pagina! Hier vindt u ook steeds speciale aanbiedingen en wedstrijden!

 

 

De eerstvolgende activiteit

Breicafe 13-12-2018 - 13-12-2018
19:00 - 22:00

Breien, haken, vilten, spinnen... iedereen met een wollige hobby is welkom tijdens het breicafe

Gezellig met gelijkgestemde een beetje creatief bezig zijn, dat is toch heerlijk! Breng je hobbyspulletjes mee en goede zin en de avond kan niet meer stuk. Deelname kost 3 euro. Daar is 1 consumptie bij inbegrepen en uiteraard een kijkje in de stal bij de alpacas. Ook het winkeltje is deze avond open. Na november zal het breicafe de gehele winterperiode op elke 2e donderdag van de maand plaatsvinden. Bij voldoende animo kunnen we deze avondjes ook zeker vaker inplannen!