De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Start zomerseizoen

Op zaterdag 30 maart 2019 openen wij onze weides weer voor de bezoekers. Onze dieren staan in de winter op stal en gaan deze dag om 13:30 uur weer voor het eerst naar buiten. Dat geeft vaak grappige taferelen!Alpaca's rennen naar de weide

Verder organiseren wij deze dag een Goodiebag-loterij. Wanneer je één van onze goodiebags koopt (die enkel verkocht worden op deze dag in ons winkeltje), ben jij misschien de gelukkige winnaar van één van onze speciale hoofdprijzen. Meer info hierover volgt snel

Ook ons geheel vernieuwde terras en 't Alpacafé zijn vanaf dit weekend weer geopend en je kan tot en met oktober iedere woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag terecht bij ons om de boerderij zonder afspraak te bezoeken. De inkom is 3 euro per persoon en 2 euro per kind (t/m 13 jaar). Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. Reserveren is niet nodig.