De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopBreicaféKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 In de winter
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Openingsuren

Individuele bezoeken en activiteiten:
Van 5 november t/m 29 maart zijn de weides gesloten en staan de alpaca's op stal. Er zijn nog altijd activiteiten mogelijk, maar er zijn wat meer beperkingen. De mogelijkheden voor in de winterperiode vind je onder het kopje 'In de winter' hier links in het menu. Voor een bezoekje aan de alpaca's kun je de gehele winterperiode bij De Alpacaboerderij terecht op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Wil je op een ander tijdstip een activiteit vastleggen? Boek dan online of telefonisch (+32(0)11/601394).

Openingsuren van 5 november 2018 t/m 29 maart 2019:

Elke zaterdag
13:00 - 17.00 uur

Groepsbezoeken:
Voor groepsbezoeken zijn wij het hele jaar geopend, ook op zon- en feestdagen.
Let op! Je m
oet altijd op voorhand reserveren!

Groepsactiviteiten:
Tot en met 4 november zijn onze weides open voor bezoekers en zijn alle activiteiten te boeken. Groepsactiviteiten kunnen alle dagen van de week geboekt worden. Reserveer wel tijdig! Kijk bij het kopje 'Activiteiten' op deze website voor alle mogelijkheden voor de komende maanden. Sommige van onze groepsactiviteiten zijn het gehele jaar door te reserveren, deze vind je onder het kopje 'In de winter'.