De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

ActiesKalenderOpeningsurenNieuwsbriefContactVoorwaarden
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Groepsbezoeken
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Webshop
 In de winter
 In de buurt
 Vragen?

Openingsuren

Individuele bezoeken en activiteiten:
Vanaf 31 maart zijn jullie weer welkom voor zomaar een bezoekje aan de alpaca's. Ook alle activiteiten in de weides zijn dan weer mogelijk. Individueel bezoek kan zonder reservatie binnen onderstaande openingsuren. Ook Boerengolf en Boerenspellen kunnen dan gespeeld worden door groepjes van minder dan 10 personen. Daarvoor bel je best even van te voren om teleurstelling te voorkomen. Ben je met een grotere groep of wil je een andere activiteit boeken? Dat kan ook buiten deze openingsuren. Maak daarvoor je reservatie online in orde of bel naar +32(0)11/601394.

Openingsuren juli en augustus 2018:

Maandag
gesloten

Dinsdag

gesloten
Woensdag
13:00 - 17.00 uur
Donderdag
gesloten
Vrijdag
13:00 - 17.00 uur
Zaterdag
13:00 - 17.00 uur
Zondag
13:00 - 17.00 uur

Ook op alle Vlaamse feestdagen tussen 31 maart en 4 november is de boerderij open voor individueel bezoek van 13:00 - 17:00 uur.

Groepsbezoeken:
Voor groepsbezoeken zijn wij het hele jaar geopend, ook op zon- en feestdagen.
Let op! U m
oet altijd op voorhand reserveren!

Groepsactiviteiten:
Vanaf 31 maart openen wij de weides weer en zijn alle activiteiten weer te boeken. Groepsactiviteiten kunnen alle dagen van de week geboekt worden. Reserveer wel tijdig! Kijk bij het kopje 'Activiteiten' op deze website voor alle mogelijkheden voor de komende maanden. Sommige van onze groepsactiviteiten zijn het gehele jaar door te reserveren, deze vind je onder het kopje 'In de winter'.