De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopWinnaars PaasspeurtochtKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Arrangementen

Kan jij ook niet kiezen uit al die leuke activiteiten? Ben je op zoek naar een dagvullend programma? Voor een hele groep of voor jullie tweetjes? Maak dan hieronder een keuze uit onze arrangementen. Wil je andere activiteiten met elkaar combineren? Ook geen probleem, we stellen graag een programma op maat voor je op. Daarvoor neem je het best even telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Verwen de Alpacafan: zoek je een origineel cadeau voor een groot alpacafan of dierenvriend? Dan is dit arrangement ideaal! Wij ontvangen je met een fles Cava op ons weideterras. Na een korte rondleiding over de boerderij, gaan we ook het Alpacagility-parcours doen. Hierbij begeleid je een alpaca over een hindernissenparcours en er is volop tijd voor selfies! Ook is er mogelijkheid om lekker tussen de alpaca’s in de weides te gaan en de dieren uit je hand te laten eten. Aan het einde van het bezoek krijgt de alpacafan nog een leuk aandenken mee naar huis. 
Duur arrangement: ca. 2 uur
Prijs: € 149,00
Groepsgrootte: 2 personen

Verwen de Alpacafan XL: combineer bovenstaand arrangement met een overnachting in onze tweepersoons studio-appartement 'Bolivia'. Vanuit het appartement kijk je recht de stal in! De alpaca's staan sowieso elke avond in de stal en in de winter de hele dag. Dat is nog eens heerlijk wakker worden!
Dit arrangement kan niet online geboekt worden.
Prijs: € 252,50 voor 2 personen

The Alpaca Experience: is één van onze alpaca activiteiten niet genoeg voor jullie? Waarom dan niet kiezen voor dit uitgebreide arrangement?! We beginnen met een korte rondleiding, gevolgd door een heerlijk relaxte Alpacawandeling. Teruggekomen van de wandeling genieten we van een lekker drankje op ons terras, waarna we afsluiten met Alpacagility. Het hele arrangement wordt begeleidt door een van onze alpaca-experts.
Duur arrangement: ca. 3,5 uur
Prijs: € 29,- per persoon (groepsminimum € 290,-)
Groepsgrootte: maximaal 16 personen

The Alpaca Experience XL: combineer bovengenoemd arrangement met een overnachting op De Alpacaboerderij. Wij beschikken over 3 vakantiewoningen waar in totaal maximaal 10 personen kunnen overnachten. Ook zorgen we voor een heerlijke barbecue voor jouw groep, inclusief 3 consumpties per persoon. Dit arrangement kan niet online geboekt worden.
Prijs: € 864,50 voor de groep
Groepsgrootte: maximaal 10 personen

Vrijgezellen merries: zoek je een leuke uitstap voor het vrijgezellenfeest met je vriendinnen? Bij dit arrangement beginnen we met een korte rondleiding, welke volledig wordt toegespitst op dames. Er komen zeker een hoop pikante details aan bod! Na een korte pauze met een glaasje Cava, gaan we Alpacagility doen. Dat doen we uiteraard met een of twee van onze hengsten, want als de bruid in spé een alpacahengst baas kan, kan ze ook haar eigen vent baas.
Dit arrangement is ideaal te combineren met een barbecue achteraf.
Duur arrangement: ca. 2 uur
Prijs: € 16,- per persoon (groepsminimum € 160,-)
Groepsgrootte: maximaal 20 personen

Vrijgezellen hengsten: gezellig met de mannen op stap. Tijdens een rondleiding zul je erachter komen dat onze hengsten ook graag samen rondhangen. Die vrouwenkuren, daar snappen wij mannen helemaal niets van. Zeker weten kan de gids jullie wat zeer interessante weetjes over onze alpaca's mededelen. Na een korte pauze onder het genot van een heerlijk pilsje (bak bier is inbegrepen), kunnen jullie starten aan een van onze zomeractiviteiten: Boerengolf, Boerenspellen of de Boeren 6kamp.
Dit arrangement is ideaal te combineren met een barbecue achteraf.
Duur arrangement: ca. 3 uur
Prijs: € 16,- per persoon (groepsminimum € 160,-)
Groepsgrootte: maximaal 20 personen

Alpacafeestje: je kinderfeestje vieren op de alpacaboerderij! Dat kan! We beginnen met een kinderrondleiding waarbij we een alpaca uit de stal halen en jullie vanalles vertellen over deze alpaca en al zijn vriendjes in de stal. Natuurlijk mag je ook aaien en de wol voelen. Na de rondleiding hebben we een korte pauze inclusief een caprisun fruitsapje en krijgt de jarige een Alpacadeautje! Na de pauze beginnen we aan de keuze activiteit. Je kunt kiezen uit Alpacagility waarbij elk kind een alpaca over een parcours leidt of de Junior Cursus Alpacaboer, waarbij de kinderen helpen met het verzorgen van de dieren. Uiteraard sluiten we af met het voeren van brokjes. Dit arrangement is inclusief een cadeautje voor de jarige, een caprisun voor elk kind en een bakje brokjes om de alpaca's te voeren.

Duur arrangement: ca. 1,5 tot 2 uur.

Prijs € 15,- per kind (vanaf 10 kinderen). Groepsminimum € 150,-. Per zes kinderen is een begeleidende volwassene gewenst en gratis (exclusief consumpties). Extra volwassenen betalen € 10,-
Groepsgrootte: maximaal 20 persone
n