De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

KalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 In de winter
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Webshop
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Arrangementen

Kan jij ook niet kiezen uit al die leuke activiteiten? Ben je op zoek naar een dagvullend programma? Voor een hele groep of voor jullie tweetjes? Maak dan hieronder een keuze uit onze arrangementen. Wil je andere activiteiten met elkaar combineren? Ook geen probleem, we stellen graag een programma op maat voor je op. Daarvoor neem je het best even telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Verwen de Alpacafan
Zoek je een origineel cadeau voor een groot alpacafan of dierenvriend? Dan is dit arrangement ideaal! Wij ontvangen je met een fles Cava op ons weideterras. Na een korte rondleiding over de boerderij, gaan we ook het Alpacagility-parcours doen. Hierbij begeleid je een alpaca over een hindernissenparcours en er is volop tijd voor selfies! Ook is er mogelijkheid om lekker tussen de alpaca’s in de weides te gaan en de dieren uit je hand te laten eten. Aan het einde van het bezoek krijgt de alpacafan nog een leuk aandenken mee naar huis. 
Prijs: € 149,00
Groepsgrootte: 2 personen
Tijdsduur: ca. 2 uur