De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WegwerkzaamhedenActiesKalenderNieuwsbriefOpeningsurenContactVoorwaarden
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Groepsbezoeken
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Webshop
 In de winter
 In de buurt
 Vragen?

Activiteiten

Behalve rondleidingen kunt u bij De Alpacaboerderij ook terecht voor een actief dagje uit! Wij hebben verschillende activiteiten welke geschikt zijn voor grote en kleine groepen. 

Alpacagility
Bij deze activiteit is het de bedoeling om een alpaca over een hindernissenparcours te leiden. Een zigzagparcours, een wipwap en iets ogenschijnlijk simpels als een zeil op de grond zijn dingen die een alpaca niet dagelijks tegenkomt. Om het nog eens extra lastig te maken, maken we er natuurlijk wel een wedstrijdje van: wie is het behendigst met een alpaca?
Prijs: € 9,00 per persoon (groepsminimum € 90,00)
Groepsgrootte: tot 20 personen
Tijdsduur: 1 uur (groepen tussen 15 en 20 personen tellen best zo'n 1,5 uur)

Alpacagility!

Boerengolf
De Alpacaboerderij heeft een officiële boerengolfbaan! Boerengolf is een leuk spel dat buiten in de alpacaweide gespeeld wordt. Individueel of in groepsverband probeert u de bal te putten in de holes. Pas onderweg op voor de alpaca's, alpacakeutels en de leuke hindernissen die het spel iets extras geven. Een zeer leuk spel voor uw personeelsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met het gezin. De duur van het spel is afhankelijk van uw tempo.
Prijs: € 7,00 per volwassene, € 6,00 per kind
Groepsgrootte: geen minimum, vanaf 10 personen € 1,00 korting per persoon
Tijdsduur: ca. 1,5 tot 2 uur

Boerenspellen
Ideaal voor uw familiedag, personeelsuitstapje of vereniging: gezellige ouderwetse boerenspellen! We hebben een tiental leuke spellen opgesteld staan op ons stalterras. Denk hierbij aan hoefijzer werpen, mega jenga, spijkerslaan etc.

Prijs: € 7,00 per volwassene, € 6,00 per kind
Groepsgrootte: geen minimum, vanaf 10 personen € 1,00 korting per persoon
Tijdsduur: ca. 2 uur

Boeren 6kamp
Een spannende en actieve middag op de boerderij beleven? Denk eens aan een zeskamp! In teamverband strijd je tegen elkaar op verschillende onderdelen, waarbij kracht, behendigheid en snelheid centraal staan. De spellen vinden plaats in de weide tussen de alpaca's, dus ook een ideale manier om deze dieren beter te leren kennen. Er zijn waterspellen bij, maar deze kunnen ook vervangen worden door een droge variant. Neem wel even een extra paar kleren mee. De zeskamp is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Mocht het slecht weer zijn kan in de plaats van de buiten zeskamp besloten worden om in de stal diverse spellen te doen. Ideaal als personeelsfeest, teambuildinguitstapje of vrijgezellenfeest!
Prijs: € 7,50 per persoon
Groepsgrootte: minimum 10 personen, vanaf 25 personen € 1,00 korting per persoon
Tijdsduur: ca. 2 uur

Alpacawandeling
Gezellig samen met uw groep en een aantal alpaca's gaan wandelen in de mooie bosrijke omgeving van De Alpacaboerderij: een unieke ervaring! Veel van onze alpaca's zijn tam en halstermak en gaan graag een stukje met u wandelen in de bossen. U krijgt eerst een korte uitleg over het gedrag van de dieren, de do's-en-don'ts, waarna u onder begeleiding van een gids vanaf de boerderij vertrekt voor een wandeling. Er gaat 1 alpaca mee per 4 deelnemers, met een minimum van 2 alpaca's. Het gehele programma duurt 1,5 tot 2 uur. 
Tijdens de wandeling doen we een korte stop op de picknickplaats waar we van een drankje (koffie, thee of fruitsap) kunnen genieten. Deze wandeling is enkel te boeken voor groepen tot 16 personen, welke voor minimaal 75% uit volwassenen bestaan.
Prijs: € 13,00 per persoon (groepsminimum: € 130,00)
Groepsgrootte: tot 16 personen

Klik op onderstaande knop om naar onze reservatiesite te gaan!

Bekijk prijzen & beschikbaarheid