De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopWinnaars PaasspeurtochtKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Webshop

In onze webshop verkopen wij mooie alpaca kleding, warme sokken en sjaals van (baby-)alpaca en leuke hebbedingetjes. Maar ook bieden wij hier enkele ruwe vachten van onze dieren aan om zelf een mooie draad te spinnen en zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar voor een leuk dagje (of weekendje) uit. Klik snel op onderstaande knop om te shoppen.

Bent u op zoek naar iets specifieks, maar vindt u het niet in onze webshop? Laat het ons dan zeker weten! Wie weet voegen we het product standaard toe aan onze webshop, of misschien kunnen we speciaal voor u iets betekenen. U kunt uw verzoek mailen naar shop@alpacaboerderij.be.