De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopStart zomerseizoenKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 In de winter
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Acties

Boek vóór 31 december en profiteer nog van de tarieven van 2018!

Het nieuwe jaar zit er aan te komen, en dat brengt ook een vernieuwde prijslijst met zich mee. Wanneer je een activiteit of rondleiding reserveert voor het komende jaar vóór 31 december 2018 profiteer je nog van de tarieven die geldig geweest zijn in 2018. Snel zijn is de boodschap! Reserveren kan via het tabje links in het menu genaamd 'Activiteiten' en 'Rondleidingen'. De prijslijst voor 2019 is te vinden onder het kopje 'Voorwaarden'.

Speurtocht

Inmiddels is ook de winnaar van de speurtocht van 2018 bekend gemaakt. Dat is Jule Ver Elst geworden! De ouders van Jule mogen ons contacteren voor verdere informatie. We willen iedereen bedanken die ook dit jaar weer hebben meegedaan met het invullen van onze speurtocht!