De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
uitstap@alpacaboerderij.be

WebshopWinnaars PaasspeurtochtKalenderNieuwsbriefOpeningsuren
 Welkom op De Alpacaboerderij!
 De alpaca
 De boerderij
 Rondleidingen
 Individueel bezoek
 Activiteiten
 Eten en drinken
 Arrangementen
 In de winter
 Vakantiewoningen
 Vragen?
 Contact
 Voorwaarden

Winnaars Paasspeurtocht

Op 22 april hadden we een zeer succesvolle paasspeurtocht georganiseerd. We hebben in totaal 149 ingevulde speurtochten terug mogen ontvangen! Aan iedereen bedankt voor het meedoen en natuurlijk voor jullie bezoekje aan onze alpaca's. 

De juiste oplossing van de rebus was:
Onze alpaca's vieren heel graag met jou een alpaca-feestje!

De 4 alpaca's op de gouden eieren waren:
Lamin - Legacy - Loki - Hailey

Het was ontzettend moeilijk om een winnaar te bepalen. Er waren veel goede antwoorden, dus de alpaca-naam met een M heeft de doorslag moeten geven. En wat hebben jullie allemaal mooie namen opgeschreven!

De winnaar in de categorie t/m 7 jaar is Fé, 4 jaar oud. Ze had alle gouden eieren gevonden en de prachtige naam 'Miracle' voorgesteld. Gefeliciteerd, Fé! Jij wint een bezoekje aan De Alpacaboerderij met uitleg en het van dichtbij kennismaken met onze alpaca's! (een kinderrondleiding voor 10 personen).
De winnaar van de rebus is Mayú, 12 jaar oud. Mayú had de rebus goed, alle gouden eieren gevonden en stelde voor een om een alpaca 'Mayú' te noemen. Gefeliciteerd, Mayú! Jij mag je kinderfeestje (een Alpacafeestje) komen vieren op De Alpacaboerderij!
De winnaars krijgen nog persoonlijk bericht van ons.